moviestar

idag/igår när jag vaknade fick jag frukost på sängen ^^ det var en mysig gest av älsklingen! han ska nu vara hemma i två veckor så det ska bli skönt och intressant faktiskt. Han har inte bott så länge i lägenheten i linde och ändå har han bott här ett halv år!! skumt men sant.

stack även iväg och tränade sen efter frukosten så jag fick det gjort : ) det var skönt och jag hoppas det håller i sig nu : )

senare satte vi upp lite julgerjer lite här och var, blev väldigt mysigt må jag säga : ) vi satte även upp våra lampor ovan för spegeln och det blev skitsnyggt! :D riktigt moviestar sminkbord nu ^^ ska bli roligt att kunna göra mig i ordning utan problem! : )

vi testade sedan en "nyttig" efterrätt, men den tyckte vi blev för torr så vi råkade lägga till lite glass (a)

ha det bra
/ S


                              

mina kläder har kommit!

                
         
                                             najs va? see ya <3

lussebullar

idag har jag vart och tränat för första gången sedan jag vart sjuk, slutade med pencilinen förra veckan så jag kände att det var dags att hoppa på igen : ) var skönt, men jag tog det väldigt lugnt eftersom jag inte ville gå ut för mycket så jag hinner tröttna. Blev även bakning av lussebullar! :D det luktar såå gott just nu, doften är nog ända ut i trapphuset!!

börjar ni baka nu eller väntar ni tills senare?
kram

                         
            

balkongen

ursäkta för den dåliga bild kvaliteten, men jag kunde inte få en bättre bild, men visst håller ni med om att det blev mysigt? ^^

snö och halt

dålig uppdatering på grund av att jag jobbade helg och ville tillbringa så mycket tid med magnus innan han drog till Södertälje! : )

idag innan  jag skulle till jobbet snöade det som in i helvete! Va glad man blir! :D fixade våran slinga på balkongen och det blev jättefint! kommer en bild sen ikväll : ) men fasen vad kallt det var höll på att frysa fingrarna av mig, men får väl skylla mig själv när jag glömde vantarna ; ) Mille var även med i fönstret och spannade på vad jag gjorde, gulligt!

när jag väl åkte till jobbet var det skit halt på vägen och jag sladdade lite här och var, jag var skit rädd! men jag kom på mig själv att le hela tiden för det var ju såå grymt roligt med snö! hoppas verkligen det5 håller i sig till jul nu bara.

idag är det exakt en månad till julafton och jag känner sådan julstämning! tror inte jag har haft en så här stor längtan till jul tidigare faktiskt! Och det ska bli gott med alla lussebullar och julmust nu under julen : ) Ska nog baka lite nu i veckan eller så blir det i helgen när första advent är! JULMYS! <3

nä nu ska jag åter gå till jobbet! see ya later : )

tjallamalla

idag damp min Sex and the city - Limited Edition ner i brevlådan : D Var ett ganska annorlunda fodral, men det var ganska coolt faktiskt! ; )

har förresten upptäckt att tjallamalla har öppnat webbshop så jag kikade in där och det slutade med att jag beställde lite grejer ; ) var väldigt mycket fint så det blir nog fler gånger man handlar där : ) ni får se plaggen när de anländer!

det var allt för denna gång!
puss hej!

                      

                      

mini spa-dag

idag har vi haft tvätt dag, det blev väl fyra maskiner med tvätt och det är inget vi brukar ha :P hoppas vi inte får riktigt så där mycket igen : )

har nyss haft lite spa kväll där jag duschade, la ansiktsmask och fixade mina händer å fötter : ) tyvärr så råkade mille ha svansen i min ansiktsmask, så han fick sig en tvättning där han också! haha så nu är man inte speciellt populär hos han på ett tag :P han håller på och tvättar svansen som en galning ;D
känner mig iaf fräch och luktar gott nu, det var nog länge sedan man hade en sånt kväll : ) magnus var ju hemma så han fick sig ett skratt åt min mask han med :P

trevlig helg på er!
puss hej

min fina tavla

förresten, för några veckor sedan skulle jag få en tavla av min mormors syster som är konstnär. Jag var och hämtade den här om dagen den blev riktigt fin, nu ska jag bara hitta ett ställe att hänga upp den på : ) Känns roligt att ha fått nåt som hon har gjort och om hon skulle gå bort har jag ett fint minne av henne.

puss hej


                          

fläkt uppsättning

idag fick jag hjälp av pappa att sätta upp våran fläkt i köket : ) hade bestämmt att jag skulle göra tacos idag och då kom jag på att jag lika gärna kunde bjuda mamma och pappa på mat eftersom de var så snälla och hjälpte mig : )
Det blev riktigt bra och mysigt faktiskt! De fick även fika med kaffe och saffransgrifflar, själv tog jag en kopp te. Yummie!

Mille har haft ett galet race idag och han har även blivit riktigt förbannad på mig ; ) måste ju trigga han till någonting så att han inte bara sover :P Bättre katt kan man inte ha, så det så!

tyvärr så har inte min rodnad på kinden inte gått över så i morgon bitti måste jag ringa till usö och få en tid hos läkaren så jag kan få ett starkare pencilin, för antagligen så har jag nu stafylokocker och inte streptokocker, vilket är lite agressivare än vanligt.

ha de bra! puss

 

                    

lägenhets städning + sjukdom = dålig uppdatering

nu var det länge sedan jag skrev, men jag har haft så mycket att göra med lägenheten att det har blivit lidande.
som sagt så blev den klar onsdags och jag var där och städade det från topp till botten och vi hann göra ganska mycket den dan. Vi hann ställa tillbaka nästan alla möbler i alla rummen och greja med lite annat också : )

Sedan var vi till örebro på torsdagen och hämtade hyllan som inte fanns helgen innan, vi hann även en sväng på stan så vi gick in på village och köpte lite julgrejer : ) Jag skulle börja jobba vid halv sju och vi kom väl hem runt fyra tiden och då började vi att sätta ihop hyllan och skrivbordet och vi blev nästan precis klara innan jag skulle jobba, men det var riktigt kämpigt att få ihop hyllan och jag höll på att bli tokig!! Som tur var fick vi ihop skiten och det blev riktigt snyggt : )

På fredagen hade vi myskväll där vi lagade kyckling och pasta med pastasås och så blev det lite film tittande och även lite fixande i lägenheten! Sen åkte vi ganska sent till fagersta för vi skulle hämta resten av grejerna som magnus skulle ha i lägenheten. Vi blev bjudna på chokladbollar som karin hade bakat hemma hos magnus föräldrar och de var riktigt goda ^^

Vi hade blivit bjudna på mat av min farmor på lördagen så vi skulle dit och äta med resten av familjen vid fem tiden, men innan det så skulle vi hämta magnus bil som han skulle ha i jobbet, så vi fick åka till örebro ännu en gång för att hämta den. Sedan var vi och käkade hos farmor och det var god mat som vanligt : ) Det var väl lite av ett tidigt fars dag firande och det var skönt att få det gjort redan på lördagen, faktiskt.

Söndagen spenderade vi på att inte göra någonting faktiskt, jag låg typ framför tv:n och magnus höll på att packa och greja för han skulle dra iväg till enköping vid sex tiden. Gjorde Lasagne som jag har varit sugen på så himla länge och det var riktigt riktigt gott!! Men sedan fick vi besök av mamma, pappa och mormor : ) de ville kolla in lägenheten och så...vi fick tårta av mormor för hon hade bakat nu till fars dag och tydligen så hade de varit en sväng till morfar och bjudit han på tårta också : ) Vi fick även hjälp att sätta upp våran spegel som var ganska tung så de fick jobba lite nu när de var på besök ; ) senare drog magnus coh jag blev ensam igen...kändes lite tråkigt att han hade åkt iväg igen...men men sånt är livet.

I måndags skulle jag jobba kväll och det gick bra, men under kvällen hade jag börjat blivt öm om vänster kind och den hade börjat flamat upp och såg inte så värst bra ut...så när jag slutade åkte jag förbi vid mamma och pappa och visade vad som sket. Mamma tyckte jag skulle åka upp till akuten och det gjorde jag också! Åkte upp dit strax innan elva och jag fick ta lite blodprov och sedan var det en lång väntan...när jag äntligen fick en läkare så var väl klockan runt tolv och sedan kände han lite på mig och ställde en drös med frågor, men han kunde inte ge mig en diagnos så jag skulle åka till örebro nästa dag för att de skulle få kolla på mig där...blev skapligt förbannad och orolig...klockan var väl nästan ett och då hade man suttit där två timmar utan resultat fan vilket jävla helvete! så det var bara att gå och lägga sig eftersom man var tvungen att gå upp tidigt och ringa till örebro på morgonen.

Gick upp vid åtta och ringde till örebro och skulle få prata med en i receptionen 10.40 så då drog jag och handlade mig lite god frukost innan de skulle ringa. När de väl ringde så berättade jag vad som hade sket på natten och hon i receptionen blev förbannad för att jag skulle åka till örebro när vi har lika bra experter i linde, men jag sa det; "ja, men det är väl inte mitt fel att han hade ringt till örebro om det igår och bestämt det med dom!?"  Vilken jävla grinig kärring alltså!! Åhhh blev så jävla förbannad!! Folk kan aldrig vara nå trevliga mot en de ska bara vara taskiga så fort de får tillfälle!
Fick iaf en tid kl ett så jag drog in i duschen och gjorde mig i ordning och ringde mamma och frågade om hon kunde bli med i fall de skulle vara taskiga där på plats med. Det gick bra och de visade sig att jag hade Streptokocker och jag skulle käka pencilin i 10 dagar, men skulle inte rodnaden gå ner kunde det vara nåt annat...hmm hoppas inte på det iaf.

Ja det var min vecka det hoppas det inte var ett allt för jobbigt inlägg : ) men jag ville skriva av mig lite : )
Hoppas allt är bra med er iaf!
puss hej <3

                                                
                                                    en inte så glad suzi

sköna dagar

igår hade jag kurs på jobbet, det var anticimex som var där och föreläste om hygien och livsmedel.Det tog väl bara en timme eftersom vi var ganska insatta i det redan och jag har gått den utbildningen : ) köpte med mig sofis mode och Forest Gump - the movie :P som jag senare på kvällen kollade på, men först så var det självklart Desperate Housewives och massa andra bra program att kolla på : )

Fick förresten reda på att lägenheten skulle vara klar idag (onsdag) så jag tänkte att jag skulle åka dit och städa och börja ställa tillbaka möblerna och sätta upp mina nya gardiner som bara väntat på att få komma upp ^^ Magnus skulle komma vid sex tiden så jag hann väl städa ganska mycket och nu ska vi gå och lägga oss efter en jobbig dag...men vad roligt vi har haft och vad snyggt det blev i lägenheten :D ska nog komma upp lite bilder efter helgen eller så för då är vi förhoppningsvis klara med inredningen och allt : )

Idag satte jag förresten i mitt tandsmycke igen! fick ju vänta nästan två månader på att de skulle få hem mitt smycke, men nu sitter det fast och det är lika fint som förrut!

nä nu ska jag sova ! puss hej <3


                                      

det randiga monstret

inatt drömde jag en mardröm...jag var inne i nåt hus där det var jätte ljust överallt och plötsligt hör jag det hämska lätet...bzzzz...får fullständig panik och kollar runt var den jäveln är någonstans, ser den lilla djävulen ovanför dörren och jag står väl en eller två meter därifrån och tänker: "nu jävlar ska jag springa genom dörren och gömma mig innan han hinner upptäcka mig!" Sagt och gjort, men jag hinner knappt röra mig en centimeter innan han upptäcker mig! Han flyger som en spjut mot mig och jag blir livrädd!!! Då vaknar jag!! Och jag vågar fan inte öppna ögonen för jag är så jävla rädd att jag ska se samma sak som i drömmen! Slår till slut upp ögonen och kollar i panik runt överallt...puhh det var faktiskt bara en dröm och skönt att de inte vaknar igen förren om ett halvår!

För er som inte vet det är jag jävligt rädd för getingar! Skratta om ni vill, men så är det och jag kommer nog aldrig att släppa den här skräcken för dom! Har ni en skräck för något?                         

puss hej <3                                                                                         

halloween

I lördags så vet ni att jag var chafför åt mina föräldrar och jag åkte väl och hämtade dom vid halv två tiden. Jag hade då sett flera skräckfilmer och jag brukar inte vara speciellt rädd för dom, men med tanke på att de var halloween så blev det läskigare. Kollade på en film om en tjej som pratade i telefon och precis när hon hade svarat i den så ringde min...läskigt! det var mamma som ville att jag skulle hämta dom. sagt och gjort jag gick och satte på mig kläderna, gick ut och satte på bilen. Men den hade frostat som fan och det var ju kolsvart ute på våran gård så jag fortsatte att skrämma upp mig. Kom äntligen iväg och drog ut på "landet". när jag väl kom fram så lät jag bilen gå en stund, men sen beslutade jag mej för att stänga av den. Det skulle jag inte ha gjort för det blev ju kolmörkt runt hela bilen och det var ju skog och massa skit på gården så jag började tänka på the grunge! Fasen vad rädd jag blev så jag fick panik och skulle starta bilen, men då gick det inte! gahh fick mer panik och fick hålla på i evigheter innan jag fick igång den. Kollade runt överallt om det skulle komma upp nåt hemskt monster och skrämde upp mig ännu mer! Fick tillslut igång den och då kom mina föräldrar med vänner. puhh vilken tur! sen vare bara att åka hem och lägga sig : )

det var min halloween det, hur var eran? : )
puss hej <3

badkar i krukan?

efter jobbet idag åkte jag till lägenheten för att vattna mina blommor så de överlever en vecka till ;P men tydligen hade någon vattnat dom så det blev som ett badkar för blommorna! Fan också nu kommer de ju att dö när jag har varit duktig i flera månader å vattnat dom :( det är konstigt för målaren gör inget extra, men vattnar han mina blommor? konstigt...
nu får ni hålla tummarna för att de kommer att leva...man kan ju alltid hoppas : )

såhär ser det ut i lägenheten just nu, stökigt och dammigt som fan, men roligt är det : )


vardagsrummet, hallen, köket och sovrummet...

varning...

...deprimerande inlägg. Är så himla trött på att jobba på helgen nu...det är inte att jobba helg i sig utan att man är helt ensam då när man jobbar...jag är en sådan person att jag tycker om att ha arbetskamerater så man kan snacka lite skit när man vill för det blir en roligare dag enligt mig. Ska söka vidare efter jobb vid årskiftet eftersom flera av de andra ska åka på semester nu i vinter och då vill man ju inte bara svika folk, så jag får helt enkelt bita ihop ett tag till...

inte har magnus varit här i helgen heller. vill så gärna få en vanlig vardag där man kan träffas varje dag och prata om dagen det skulle vara så jäkla skönt. förhoppningsvis så blir det väl snart om man har tur.

min förkylning sitter fortfarande i och jag är så jävla tränings sugen : / allt bara skiter sig och jag är trött på det!

hoppas ni står ut med mina depp dagar : )
hej <3

tv sucks!

jahapp nu sitter man framför tv:n och zappar runt lite...är alltid så jäkla kass tv på helgerna och bästa tv dagen är faktiskt söndag, men då ska jag jobba...typiskt : /

The Grunge började nu så jag ska väl kika på den...är "nykter skjus" åt mina föräldrar ikväll för de skulle väl ut och festa loss typ :P Blev faktiskt bjuden av susanna på spontan krogkväll i fagersta, men eftersom det är min helg att jobba var jag tvungen att tacka nej. tyckte det var lite synd faktiskt hade nog blivit en grymt roligt kväll för det brukare bli i det gänget : )

hejdå på er! trevlig halloween : )

           
ville ta någon bild på mig men jag blev bara att se trött ut vilket jag är :P den här sko bilden är bara för dig magnus : ) nöjd?

jävla skit!!!

jag råkade trycka på en knapp så min design försvann!!! faaan också...ja ja jag får väl fixa någon snygg någon dag när man har tid vilket är aldrig...så den här har jag nu och den får duga tills jag tar mej ork till en ny...

hej

mys <3

idag var dagen då vi skulle handla det sista för att färdig ställa lägenheten : ) jag och magnus drog till örebro för att handla på village och ikea och självklart blev det även marieberg ; ) vi fick inte riktigt tag på allt som vi skulle ha så vi får väl ta en sväng till nu i veckan som kommer : ) ska gå på nilson då, för det glömde jag totalt bort idag! Kom ihåg det magnus!!!

vi åkte förbi lägenheten strax innan magnus skulle åka hem eftersom han inte sett nåt av det som har hänt. idag hade han faktiskt kommigt riktigt långt : ) han hade även hämtat tapeterna och då känns det som snart är det klart! Mitt brev från försäkringkassan hade också kommit och jag fick en positiv överraskning : )

det här är lite av det vi hann köpa idag...

                           

var även till hem-ligt i veckan med mamma för hon ville dit och titta. hon pratade om någon sjal hon skulle titta på och det hela slutade med att det var jag som köpte en massa, men jag är nöjd med mina köp : ) blev lite grejer till jul eftersom jag är ganska inne på det nu.

                                    


hejsvejs <3

RSS 2.0