Hälsovecka 1

Min första hälsovecka har passerat och det har än så länge gått utmärkt! Har gjort lite små ändringar i min kost och även slutat med vissa saker. Har även börjat äta regelbundet så jag får i min frukost, lunch och middag som jag ska. Gör även en timmes powerwalk varje dag, helst på morgonen, men de dagar jag jobbar morgon går jag senare istället. : ) Resultatet av denna vecka så har jag tappat lite över 4 kg! Små förändringar kan verkligen göra mycket!

Later.

Dagens outfit

Idag har jag varit på kalas! Min kusin fyllde 12 år och så här såg jag ut dagen till ära. Mina nya skor fick även följa med ut en sväng : )

 

Later.

jobb jobb jobb

Nu är helgen över och jag har i stort sett bara jobbat. I lördags blev vi bjudna på mat i fagersta så vi drog dit en sväng. Har inte hänt så mycket i övrigt.

Later.

pjucks

Igår var jag till marieberg skulle titta på höst skor, men det blev de här darlingarna! love it! Någon som är sugen på party? ;)



























Later.

Bildregn över helgen




Kalmar centrum


Kalmar slott












Solliden, entrén kostade 70:-, dyrt!


Borgholms slott







Later.

Sommaren med Göran

Ikväll var vi på bio med mina föräldrar och vi såg Sommaren med Göran. Var väldigt rolig och helt klart värt! Sedan åkte vi och tittade på ett hus som en vi kände hade köpt. Det var väldigt mysigt och puttigt! ^^ Hade jag letat hus så hade det helt klart blivit en favorit!


Later.


Kalmar & Öland

Vi drog iväg i fredags morse mot Kalmar och kom fram runt lunch, då vi gick och kollade i affärer och åkte runt i staden. Anledningen till att vi åkte ner dit var för att Magnus bodde i Kalmar när vi träffades och jag pendlade dit i 1,5 år. Så staden ligger oss varmt om hjärtat och det var lite nostlagi (stavning?) att åka dit. På kvällen drog vi och åt på Gröna Stugan maten var sådär, men vi blev iaf mätta : )

Lördags morgon åt vi en snabb hotellfrukost och drog iväg till Öland då vi åkte bort till Borgholm. Tanken var att vi skulle gå in och titta på Borgholms slott och Solliden, men de tog tydligen inträde och det var inte speciellt billigt så vi sket i det :P Drog in till centrum i Borgholm och där var det bilutställning "Brittish car meet" och där var det många fina och sköna bilar! Åkte runt lite i mitten på Öland och sedan drog vi tillbaka till Kalmar då vi gick runt slottet och åt lunch. Sedan drog vi hemåt. Det blev bara en kort tripp denna gång, men det var såå kul och vi hade grymt fint väder båda dagarna! : )

Later.

Nya livet startar varje måndag...

Nu börjar jag med nya tag mot ett hälsosammare jag! Känner att de är dags att ta mig i kragen och få ut lite av den fina hösten som sägs vara på väg : )

By the way vi var i kalmar i helgen så det kommer en liten text om det med!

Later.

Namnsdag

Idag har jag namnsdag, fast det är ingen som kommer ihåg det :P Dagen till ära har jag haft ledigt så jag har inte gjort något speciellt förrutom att lata mig! Idag fyller även min kompis Julia år! Grattis på 20 årsdagen, gumman!

Igår jobbade jag förmiddag och brukar bli såå förbannat trött på kvällen när jag gör det. Så jag och Mille råkade somna i sängen en stund igår! (a) Hah! Magnus var även snabb med kameran och tog ett kort på oss för vi låg ganska lika :)

Nu ska jag kolla på Paris new BFF och sedan blir det Stolthet och Fördom.

Later.

Helgen del 2

forts.

Lördagen spenderade vi med en sovmorgon och när vi hade käkat frukost drog vi iväg till banan igen. Vi hade oturen med att precis ha missat Julias köra, men vi beslöt oss för att stanna kvar och kolla lite mer på de andra innan hon skulle köra. När det äntligen skulle bli dags för henne då gick en motorcykel sönder under starten och började läcka olja på banan. Tävlingen var tvungen att avbrytas för att de skulle göra rent och sätta på nytt gummi. Eftersom vi hade en liten dedline på att vi skulle på mitt kusinbarns barnkalas och jag kände även att jag hade varit i solen alldeles för länge så började vi bli stressade. Ungefär 40 minuter senare så var det äntligen dags för Julia. Vi såg henne åka, men vi hann aldrig ta reda på hur det gick, så jag har ingen anning om hur det slutade : /

När vi kom till kalaset var jag röd som en kräfta och hade en jäkligt rolig bränna! Haha VI fick kräftor och annat smått och gott där borta, tyvärr hann vi inte fika något eftersom vi skulle åka till Fagersta för grillfest! Vid åttatiden kom Mirela och Robert så vi började grilla hemma hos Magnus föräldrar, eftersom de ändå inte var hemma. Vi hade jättetrevligt och mysigt! Mirela och jag drack några glas vin och snackade till runt elva på kvällen. Där tog kvällen slut och vi åkte tillbaka hem igen.





Later.

Helgen del 1

Har inte hunnit blogga något denna helg eftersom jag knappt varit hemma : ) Nu under helgen har det varit Linde Open här i Linde, för er som inte vet vad det innebär så är det dragracing med bilar och motorcyklar, är lite invecklat att förklara eftersom jag knappt begriper det, men det är snabba bilar och motorcyklar helt enkelt :P
Min kompis Julia kör ET Pro (Bracket) och hon var med och tävlade denna helg har knappt sett henne köra eller träffat henna på ett tag så det var kul med en reunion! Tyvärr så såg jag inte finalen eller elimineringen så vet ej hur det gick : /

I fredags jobbade jag förmiddag och direkt när jag slutade så drog jag iväg för att kolla på dragracingen. Var väldigt kvaft när vi skulle traska ner till tävlingen och saken blev ju inte bättre att de var ännu varmare nere på banan. Men det var jättekul att se de snabba bilarna när vi kom och de lät ju som fan! Men det tycker jag är skitkul :D Såg även Julia köra sin tredje gång denna dag, såg ut att gå bra och det gjorde det också : )




Bilder tagna från billylife.blogg.se
Later.

veckans höjdpunkt



Nu har jag nya Sofis Mode hemma igen! Blir alltid lika glad när den kommer ut. Får så mycket inspiration av den tidningen. Är man mode galen så är man ; )
Later.

bilder

Efter x antal timmar har jag nu äntligen laddat upp lite bilder från grekland på bilddagboken, dessvärre orkar jag inte lägga in mer bilder nu, men det kommer väl mer under veckan kanske :) Hope you enjoy!

Later.

Tisdag 4 Augusti

Idag var min första lediga dag på ett par dagar. Så skönt att få sova ut och göra vad man vill då! Ha varit hemma och myst med katten under större delen av dagen. Runt fem tiden åkte jag, pappa och Magnus till Nora för att hämta upp mamma som skulle hämta ut sin nya bil! Jäklar vad snygg den är! Får lust att skaffa en egen bil, men jag väntar nog lite till med det : ) Efter lite provåkning (och det var verkligen en GRYM åkning) så bestämmde vi oss för att grilla, så vi satt ute på altanen och myste med god mat och trevligt sällskap.



Later.

RSS 2.0