städtant

Idag har jag vart üper duktig!
Jag testade ett nytt recept som jag fick av min kära kusin idag, har även diskat och dammsugit hela lägenheten! Det ni!!
 inte ofta är jag så duktig på en och samma dag :P kanske ska börja bli en vana...eller inte!

Har precis kollat på våra bästa år som har blivit ett beroende sedan många år tillbaka, men tydligen är man inte så ensam om den saken.

Har börjat fundera på vad man ska göra när man blir 20 nästa år...är väldigt sugen på New York så jag håller på att kolla lite om vad det kostar och sådär : )

Nähepp nu ska jag dra ner på stan och köpa ett kort till en som fyller 8 år idag roligt värre...

puss å hej

Helg

Helgen har vart väldigt lugn eftersom M och jag fart runt för mkt på helgerna ibland så det kan vara skönt att dra ner på tempot emellan åt  : ) Vi har vart nyttiga och gått ut gått...får hoppas att jag kommer in i rutinen nästa vecka så man blir lite hälsosammare.
Har mest suttit och kollat i nya ikea katalogen, men det var inte så pass mycket som lockade som man hade trott men men det kommer nog! Har även kollat på en massa kläder på internet, tror jag håller på att bli väldigt lat eftersom man inte är lika ofta i örebro längre mot vad man tidigare varit, men på tisdag äre dags för att åka dit på en shopping runda och även ett besök till doktorn!

Vi var faktiskt på bio i fredags och kollade på The dark knight var väl helt okey, men det hade inte behövt varit så seg men men filmerna har nästan blivit segare så det är väl bara att vänja sig ;P

Sitter i sängen och dricker en varm kopp te, mille ligger på sin kudde, och jag ska strax gå och lägga mig.

Natti natti

RSS 2.0