Säljarkurs

 

 

 

 

 

 

pic. jag, Nikon D40

Idag har vi vart på säljarkurs i Västerås. Vi var vid Lövuddens Mälarkonferans. Var en helt okey dag, men vi lärde oss inte så mycket mer än det vi redan gör :) Var otroligt fint där som ni kanske märker på bilderna! Enjoy nu Julia ;)

Later.

välkommen till världen Mayia

Åhh Storbloggaren Stina-Lee har äntligen blivit mamma! Fick en liten dotter som ska heta Mayia. Älskar verkligen hennes blogg så det ska bli såå himla kul att få läsa vidare om hennes mammaliv :)

GRATTIS Stina och Bobby :)

pic. Stina-Lee


090923

Denna dag var jag till Örebro för att hämta min fina D40 hos Julia. Åhh vad glad jag var för att äntligen få hem den! :) Vi satt och pratade någon timme och sedan drog vi iväg och handlade mat! Denna dag behövde jag så tack så mycket för pratstunden! Du är världs bäst! <3

När jag kom hem så fotograferade jag nästan hela lägenheten :P Blev sjukt mycket bilder på Mille och i slutet av kvällen så var han ganska trött på den förbaskade kameran ;) Haha Jag kan ju faktiskt inte rå för att han är såå söt hela tiden!! Kommer nog upp lite bilder när jag orkar, tills dess...

Later.

These days...

I fredags så var ju den omtalade lindemarken ;) Blev en grillad majs och lite marknadsgodis. Marken var ganska tråkig och jag tyckte det var mycket roligare och mysigare förra året, men men shit happends ;) Blev bjudna på middag hos mina föräldrar denna dag och vi tackade givetvis ja. Världens bästa potatisgratäng tackar man ju inte nej till!

Denna helg har jag spenderat inomhus i stort sett, hade ingen lust att göra något så det blev en väldigt lugn helg för min del :)

Finns inte så mycket att säga. NightingLater.

Patrick Swayze

Som ni kanske har läst på många andra bloggar/tidningar så har Patrick Swayze förlorat mot cancern. Jag kommer ihåg när jag såg Dirty dancing för första gången, jag blev helt förtrollad av filmen och jag kunde se det hur många gånger som helst utan att tröttna på den. Vilket min kära syster även uppmärksammade ;)

Ikväll ska jag göra grönsaker och dipp och än en gång se denna fantastiska film.

Rest in Peace Swayze. You will always dance in my dreams

Later.

Höstrensning

Igår fixade och donade jag i lägenheten för jag var så jävla trött på skiten! Men jag blev ju självklart inte klar igår och tycker nästan det ser ännu värre ut nu! haha det är inte lätt sånt här med städning :) Ska nog försöka fixa mera idag så det blir fint igen! Har rensat en massa papper som jag dragit ut på jättelänge så det var välbehövligt!

See you Later.

Tuesday

Idag åkte jag och Magnus till Örebro för att köpa lite grejer från Net on Net och det blev även en sväng in på marieberg. Där jag var in på Gina T och Vero Moda, sedan gick vi och tog en fika på Espersso house där jag tog en Chailatte och Magnus en cola :) Köpte även kamerväskan som jag visade i ett tidigare inlägg och den är lika fin i verkligheten :)

Fick en väldigt försenad födelsedags present av Magnus idag! Jag har ju försökt köpa en liten hårddisk som jag ska spara mina bilder på som säkerhet, men det har aldrig blivit av så Magnus köpte den till mig! :)


 

 

 

Later.


Daisy by Marc Jacobs

Igår kväll när jag slutade åkte jag hem till mamma och pappa för att höra lite om hur resan hade varit. De hade haft det bra och köpit hem lite ouzo som vanligt ;) Fick denna parfym som tack för att macken fortfarande stod kvar ;) Luktar faktiskt himelskt gott så denna kommer bli flitigt använd. Fick även en mascara som jag hade önskat!

 

Later.



090914

Jaha nu på morgonen har jag vart och räknat pengar och om några timmar jag jag börja jobba. Idag kommer chefen hem från Grekland så det ska bli skönt att kunna "slappna av" igen. Ska bli kul att få höra om hur de har haft det där nere :)

Ska bli intressant och höra vad mamma tycker om hårfärgen :P Hon vet ingen så det kommer bli en chock när hon kommer hem! hihi Lite roligt måste man få ha!

Later.

cam bag

Funderar på att köpa denna väska till min Nikon D40, som jag för övrigt ska hämta om någon vecka eller så :) Åker nog och klämmer på denna darling i veckan!


Bild tagen härifrån

Later.

090913

Idag fyller Magnus 23 år! GRATTIS Älskling! <3

Igår var vi i Fagersta då vi firade Magnus med tårta och paket! Han fick en tröja av mig och en grej till dator som han fick för någon vecka sedan, fick även lite annat smått och gott av sina föräldrar :)

Ikväll ska vi ha en mysig middag med fläskfilé och potatisgratäng! Mumah!! Blir väl även lite vinpimplande för mig också ;)


 

 

Later.


Ohh my...

Vet ni vad? Idag fick jag reda på att jag ska bli ägare till en Nikon D40! Wiiiie :)
Jag har ju funderat på en ganska länge nu och när jag träffade Julia så blev jag riktigt sugen på att köpa en och det resulterade i att Julia ville sälja sin eftersom hon ska köpa en ny systemkamera :)

Jag är såå jäkla glad just nu! Känns bra att jag kan vända mig till henne om det är någonting eller har några frågor! Tack så hemskt mycket!! Du kommer självklart få träffa din baby lite då och då ;)



Later.

Brunett Berra




Oh yes nu är blondinen borta ;) Vad tycker ni? HOT or NOT?

Later.


Yesterday

Igår åkte jag in till Örebro för att träffa Julia. Vi skulle ha en riktig tjejdag med shopping och fika! Blev några grejer handlade, men inte det jag hade tänkt :) Blev bland annat fika på Wayne's Coffe där jag fick smaka på en Chai Latte, jäklar vad god den var! Kommer nog garanterat köpa en sån nästa gång det blir Örero :D

Vi åkte även ut till Julias studentrum så jag fick se lite hur hon bodde :) Blev en väldigt lång dag, kom till örebro kl tre och jag kom hem kl elva på kvällen så det blev som sagt en hel dag med massa snack, precis som man vill ha det! :)

 

Bilder tagna från billylife.blogg.se

Julia visade även lite gran hur hennes systemkamera fungerar och jag blev ganska sugen faktiskt! Får se hur jag gör...bilden på Julia har jag tagit med hennes systemkamera och jag är ju ganska duktig ;)

Tack för denna underbara dag Julia! Det behövdes verkligen! Kommer säkerligen bli fler gånger denna höst :)

Later.

Last day as blonde?

you will see



Later.

Ohh hello darlings

Nu har jag fixat dessa snygga skor till min skohylla :)

 

 

Later.

drömmar

Idag innan jag vaknade hade jag en så konstig dröm, men det roliga är att jag har drömt den förrut fast lite annorlunda, men med samma handling. Brukar ha några drömmar som kommer tillbaka någon gång lite då och då...undrar varför? De säger mig inget speciellt utan är mest bara ruskiga så jag ska bli rädd i drömmen...säger det er något? hmm

Brukar ni drömma drömmar som kommer tillbaka lite då och då? Berätta gärna!

Later.

trötter

Åhh vad sugen jag blev på att skaffa hund bara för jag tittade på filmen! :) Ska nog göra det någon gång i framtiden och tills dess nöjer jag med Mille så länge ^^

Är på jobbet just nu och jag är såå jäkla trött! kommer bli mycket jobb i veckan, men det är det värt för att chefen ska få lite semster. Han har ju jobbat hela sommaren så någon semster ska han ju ha! De skulle åka till Grekland och det vill jag också :P

Nä nu får jag nog fortsätta jobba!



Later.


Marley & Me

Jahapp idag har man jobbat. Har inte gjort så mycket mer av dagen så har inget speciellt att skriva egentligen! :) Ska nog mysa ner mig i soffan med katten och täcket å titta på Marley and me! Har sett den en gång förrut och är värd att se en gång till! Trevlig Lördag på er!

Later.

090904

Har blivit så otroligt sugen på att börja plugga, men jag vet inte vad jag skulle vilja plugga till. Och det jag är sugen på att testa kostar ju pengar så klart, vet inte riktigt om jag vill lägga ut så mycket pengar när jag inte är säkert på om det skulle vara roligt. Tack så mycket Julia för att du har satt grillen i huvudet på mig! ;)

 

Later.


clothes

Här kommer kläderna som jag köpte tidigare i veckan.

 

 

 

 

Mille ville också vara med på foto ;)

Later.

blogg.se

Är det bara jag som inte kan se allt som läggs in och sparars på Översikten? Jag kan inte se något inlägg jag har gjort förrutom om jag går in på arkiverade. Har varit så i någon dag nu trodde det skulle bli bättre, men nej...

Hur är det för er?

Later.

Blombuketten

 

Later.


090902

Idag har jag vart ledig och runt tio i mosre var jag ute och gjorde min powerwalk of the day var även ner på stan för att köpa en present till min mamma som fyllde år idag. Hon fick ett par jättesöta muggar och en passande får (som i bäää ;) prydnad till :)

Nu ska ni få höra det konstigaste som hände mig idag. Om ni inte hänger med får ni hojta till!
När jag kom hem till mamma så var syrran redan där och pappa skulle tydligen åka ner till OKQ8 och fixa dricka. När han hade åkt sa mamma att han skulle hämta något till mig. Då blev jag fundersam och undrade varför han skulle hämta något åt mig. Efter en stund ringde det på dörren och mamma gick ju självklart och öppnade, sen kommer hon och säger att jag ska komma ut för det är någon som vill prata med mig. Och jag undrar "vad fan är det som pågår nu då!?"

När jag kom ut stod det en kund som brukar vara inne på OKQ8 och han säger att jag ska komma och sätta mig i bilen för att vi ska hämta något på OK. Och jag bara va fan ska jag åka med honom för!? Han stoppade in mig i bilen och satte på mig bältet och så körde vi ner til OK. Under tiden i bilen så berättade han att han tydligen hade ringt och skällt till min pappa och undrade vad det var för personal som jobbade därnere egentligen. Han hade sagt att jag var så himla glad och trevlig, men att jag aldrig förstod vad han sa. Han kunde inte få ihop hur det gick ihop. Pappa berättade då att jag var hörselskaddad och det var därför det hade blivit som det blev. Han bad så himla mycket om ursäkt och hade tydligen mått väldigt dåligt över det här. Han hade varit in till en blomsterbutik och snott ihop en blombukett till mig och det var den vi skulle hämta han och jag. Den tjejen han köpte blommerna av kände jag och han hade tydligen fått henne att gråta av sin historia eftersom han mådde så dåligt.

Vet ni vad som är det roliga i hela grejen!? Jo, jag visste inte att jag hade gjort något fel mot honom trodde jag gav han rätt grejer och han sa aldrig något till mig och jag kunde därför aldrig säga att jag var hörselskaddad. hela den här grejen har känt surrealistisk, fattade ju ingenting där ett tag eftersom ingen hade sagt något.

Förlåt för detta långa inlägg tänkte att det kunde vara roligt för ett läsa om mitt konstiga liv ;P


min outfit för idag!

Later.

Noramarken

I helgen var det noramarken, men det var mest bara skit där enligt mig. Köpte en massa majs eftersom det är mitt beroende på marker ;) Träffade även Julia, men det varade bara i fem sekunder ungefär :P Vi får bli bättre på att träffas i längre stunder!

I måndags var jag till Örebro en snabbis innan jag skulle börja jobba kl två! Fick med mig några grejer hem denna gång också! :) Senare på kvällen skulle vi börja inventera! Jag åkte hem näst sista av alla och klockan var väl runt elva på kvällen...var jäkligt trött den sista timmen, men inventeringen gick jättebra och allt var helt klart när jag kom till jobbet idag runt elvatiden. Min chef åkte därifrån kl halv två på natten! Skandal! Han var inte så pigg i morse och det kan jag förstå, var själv ganska trög när jag skulle börja jobba!

Nej, nu ska jag kolla på finalen av So You Think You Can Dance.

Later.

RSS 2.0