bakning

Idag har jag jobbat och det har varit väldigt lugnt, det beror nog på det dåliga vädret...hoppas det blir fint väder snart igen.
Magnus och jag var och handlade tillbehör till tacos och annat smått och gott denna fredag. Hittade även ljuvliga jordgubbar som vi ska smälla i oss till efterrätt! mums!

Tidigare idag satt jag och kollade på inspiration till frukost. eftersom jag är så dålig på att äta frukost och att jag väldigt lätt tröttnar på vad jag äter. Hittade ett frukostmuffins recept som verkade nyttigt och bra. Så jag bakade muffinsen medans Magnus gjorde maten. Är ganska sugen nu på att äta en nu men jag ska nog vänta tills imorgon istället!

Frukostmuffins med äpple och kanel
Later.


gårdagens shopping



Torsdag 30 Juli

Idag har jag vart in till Örebro igen och träffat min syster. Vi gick och käkade på Paco's och sen drog vi en snabbis på stan eftersom de stängde efter en halvtimme. Det var fullt men karuseller och stånd på stan. Tycker det är så mysigt att gå omkring där då, för alla färger och alla minen som han har från när man var yngre. : )

Tyvärr så började de spöregna och dum som man var hade jag inget paraply eller jacka, vi hade jätte långt till bilen och regnet blev bara värre och värre. Jag kan säga så här att när vi satt i bilen såg det ut som någon hade hällt ett badkar över oss. haha! Vi bestämde oss för att åka till marieberg och handla något torrt att dra på oss, det blev även lite annan shopping också. Ganska många glodde på oss, men det var väl inte så konstigt eftersom vi såg förjävlig ut! haha
Som tur var torkade håret ganska snabbt så man behövde inte skämmas allt för länge.

De butikschefer jag träffade i tisdags jobbade i kassan när jag var in och handlade. De hälsade och pratade lite och det kändes som jag är på god väg att möjligen kunna få ett jobb hos någon av dem. Skulle vara väldigt roligt som sagt! : )

Later.

dagen

Kom nyss genom dörren, har vart och jobbat idag. Träffade Jan och Malin som var in på macken, roligt att se dem igen. Är inte ofta man träffas nu för tiden, men det är nog mitt eget fel. : )
Efter jobbet åkte jag hem till farmor vi satt och tjattrade ett tag, det är alltid så skönt att prata med henne känns som hon förstår mig. Konstigt nog är jag sällan där känns som  jag aldrig hinner träffa de jag vill träffa, men antagligen så är jag inte så upptagen som jag tror.

Ska träffa syrran imorgon och de blir nog en fika och shopping.

Later.


Tisdag 28 Juli

Idag har jag vart ledig och då passade jag på att åka ut till Marieberg och lämna CV till några butiker. Som ni kankse vet jobbar jag ju på OKQ8 Lindesberg sedan jag tog studenten, men jag har tröttnat på alla "gubbar". Och känner att jag vill göra något som får mig att vilja gå upp ur sängen på morgonen.

I alla fall, de butikschefer jag träffade var väldigt positiva och jag hoppas att de ringer i höst när de behöver ha någon extra personal. Känner att de är skitsamma om jag får pendla till Örebro. Jag gjorde det i tre år så jag pallar nog trycket igen : )

Annars idag har jag bara vart och shoppat lite medans jag var in där, sedan åkte jag till Ikea för att köpa en förvaringställning eftersom vi har proppfullt med grejer hemma. Jag undrar hur vi lyckas med det hela tiden :P

Later.

blogga igen?

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev, men jag har varken haft lust eller orkat. Tycker att det inte finns något spännade att berätta, men Emy är ju flitig och bloggar, det är lika roligt att läsa ändå : )

Kan säga att det som har hänt sen sist är att jag har jobbat mycket, så ni har inte missat något. Det ända roliga som har hänt i år är att jag har varit i Grekland nu i maj och varit en sväng till Gotland som jag fick i 20 års present av Magnus : )
Bilder kommer nog komma upp på bilddagboken när jag har lust : )

Later.

RSS 2.0