home sweet home?

                                
yeah yeah yeah då var jag tillbaka till min gamla säng som inte alls är lika bekväm som magnus och min : ) som mamma och pappa säger; "nu har du och mille flyttat hem igen!" och jag svarar; "bara tillfälligt!!!" :P Känns väl bra och dåligt på ett sätt : )

nu har jag och magnus spikat jul i Liseberg! Så vi drar ner med tåg den 5 december : ) Känns så himla mysigt att vi ska gå omkring där med alla ljus och grejer. Det här året känns jul och vinter mycket bättre på nå vis än förra året, vi får väl se hur det blir : )

vad tycks om mitt hår? bra eller dåligt? : ) har märkt att det var flera som gick till frissan ungefär samtidigt det tyckte jag var lite fränt faktiskt ; )

ha det bra <3
suzi

guess what!?

...jag har äntligen varit hos frissan och gjort något åt min jävla hår! Blev jävligt nöjd med resultatet faktiskt! : ) Har klippt lugg som jag hade under student perioden och sen har jag gjort guldbruna slingor i håret och det är jag nöjd med än så länge : ) Känns skönt att man kan göra vad man vill med håret utan att det blir ett skolminne någonstans :P

I torsdags så skulle magnus och jag dra ihop alla möbler till rummens mitten eftersom vi skulle få tapetserat den här veckan. Blev väldigt bra och jag och pappa gjorde det sista i söndags eftersom vi inte kunde göra allt i torsdags.
Var förbi lägenheten igår och då hade de totalt rivit ner alla tapeter i i lägenheten och det såg ut som en jävla röra överallt och det kändes skönt :P Det var as många lager som har suttit där ett antal år och det kändes skönt att vi skulle få det extra frächt på nå vis : )

Var till fagersta denna helg eftersom magnus äldsta syster fyllde 30 år : ) Grattis Grattis
Fick då träffa Julia och Karin och de var lika söta som vanligt. Tyvärr så gick våran kamera sönder av någon mystisk anledning  och vi hade planerat att åka till västerås på söndagen så då passade jag på att köpa en ny kamera som jag inte vet om jag är nöjd med än : ) men men ska testa den i olika ljus och se hur bra den är eller inte.

När jag väl skulle åka hem i söndags så hade jag svin ont i halsen, men jag tänkte inte så mycket på det...men i måndags morse var jag total förstörd i näsan och halsen! Fan det här är tredje gången på ungefär 2 månader! Ska nog sluta gå ut eftersom man pallar ju inte att vara någonstans *suck* Barn är farliga vill jag lova ha det i åtanken när ni ser dom ; )

tyvärr blire inga bilder fören jag har behärskat  den nya kameran och hann tyvärr inte ta nå bilder nu innan den förra gick sönder...hoppas det går bra ändå : )

Det var väl allt för denna gång! Syns när vi syns <3

(om ni vill slippa och kolla om jag har skrivit ett nytt inlägg eller inte så kan ni lägga till mej på bloggkoll : )


värsta planerna

Nu har jag blivit frisk igen, hoppas jag iaf så nu ska jag börja ta tag i träningen igen! Jag vet att jag är tjatig, men det hjälps nog att skriva om det :P Skickade ett mess till Sarah halv tre på natten och frågade om hon ville bli min träningskompis :P Fick ja som svar och vi bestämmde att vi skulle ses på någon gång på tisdag : ) Fasen vad skönt det ska bli!

Magnus och jag har börjat planera stort inför tapetseringen : ) Vi har fått en vision på hur det ska se ut med tavlor och hyllor när det blir klart. För just nu har vi nästan inga tavlor och hyllor på väggarna eftersom vi tyckte att det bara var dumt att göra i ordning något som ändå skulle rivas ner. Vi har värsta planerna och vi beslutade för att åka och inhandla och kolla på lite grejer i Örebro : ) Ni får veta allt när det är klart och får väl hoppas att folket också tycker det blev jävligt snyggt ; )  Nu är ni allt nyfikna va? ; )

Det blev även en liten shoppingrunda för mej på marieberg som vanligt :P För er som inte vet det så handlar jag jävligt mycket på Gina Tricot och jag tror jag börjar bli en kändis där på marieberg eftersom det är en som alltid jobbar när jag är där så vi har börjat hälsa på varandra :P  Undrar vad dom tänkter egentligen när jag är där så ofta; "Nu är hon här igen hur orkar hon?" "Hur har hon råd?" haha jag är nog tokig som handlar som jag gör, men ibland kan man och ibland inte :P

Vi var även en sväng till Nora för att kolla om det fanns nå fynd där och vi hittade lite smått och gott där också faktiskt : )

Det där var lite av helgen och veckan : ) Nu är jag på jobbet och det är väldigt lugnt än så länge, men det blir nog mer om ett tag. Måste bara berätta att Mille är så jävla rolig om mornarna! haha Han ligger och grisar precis lika mycket som jag själv gör och när jag skulle upp så tänkte jag att jah tänder lampan så att jag vaknar till och visst det är jobbigt, men jag måste juh! Åh då blire en jävla fart på Mille för han kisar ju som fan och börjar åla sig för att han tycker det är jobbigt, men det ser så jävla roligt ut! Där sitter jag och gömmer ögonen och han lika så, måste vara en rolig bild egentligen :P Det slutar med att jag börjar gosa med han som tröst att jag var tvungen att väcka han :) Va mysigt man kan ha det på morgonen ^^

Aja nu har jag babblat för mycket igen :)
Hörs väl snart igen <3

     
Vi hittade ett perfekt ställe att ha tomtarna på i bilen ; ) våra fina fynd : )

smått och gott

Idag fick jag mina bilder som jag ska göra till en collage-tavla : )
Ska bli så roligt att sätta upp den sen när det är tapetserat! Ska även beställa en canvas tavla som är en jättefin bild på mig och magnus ^^ Ni får se allt när lägenheten är klar! : )

Alltså jag har blivit så höst och vinter inspirerad :P Är såå sugen att köpa såna grejer till lägenheten eftersom man har ju aldrig gjort det tidigare! Har även börjat längtat till jul eftersom det är såå mysigt med alla ljustakar och stjärnor : )
I helgen ska jag och magnus beställa en resa ner till göteborg för vi ska nog på Julmarknad på liseberg : ) Har aldrig varit på det tidigare så det ska bli väldigt mysigt ^^ Man kanske kan passa på och träffa Lina då! ; )

Var till Örebro och shoppade här om dagen och jag hittade lite smått och gott, men mamma tvinagde på mig en poloklänning så vi får väl se hur mycket jag kommer att använda den ; )

Idag när jag vaknade så hade mille spyt på mina skor igen! Alltså den här katten älskar fanemej just de här skorna inga andra drabbas förrutom de här! Så jävla skumt alltså!

Nä det var allt för idag sitter och skriver med den ena armen och på den andra sitter mille och myser...tyvärr har den snart domnat bort så jag måste väcka stackarn ;P

Hej svejs <3   


 
Mina shopping fynd, min kommande collage- tavla (mille ville självklart vara med på bild ; )  och milles favvo skor : /

sorry

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Har inte haft lust eller tid att skriva så då blir väl lätt så : )

Har inte hänt så mycket sedan jag skrev sist...utan har mest bara jobbat och jobbat! Och inte nog med det jag blev förkyld ännu en gång! Satans också! Har inte kunnat vara hemma och vilat mej förren igår och idag. Det resulterade att jag fick en jävligt svag hals eftersom jag måste vara glad och social mot mina kunder och det har gått ganska bra, men ibland har jag bara velat legat under täcket och det har jag gjort i två dar nu! Stolt! : )

Och vet ni vad jag har en jäkligt glad nyhet!
Ringde målarna igår för vi har ju gått i två månader och bara väntat på att få reda på när vi ska få tapetserat. Han sa att dom skulle fixa lägenheten nu v. 44 :D Fasen vad skönt bara två veckor dit, snart en : )
Men fick då reda på att Libo inte hade bokat in en tid åt oss och det var därför dom inte hade kommit tidigare! Alltså jag bli så jävla förbannad på libo dom gör nästan aldrig det dom ska göra och man får fixa allt själv så jävla dålig stil! Hoppas man inte måste hålla på och kontakta dom än på ett tag nu!

Snart blire nog dax för inflyttningsfest! Ska bli så jäkla roligt : )

Hej svejs <3

veckans händelser

Nä nu måste jag ta och skärpa mig och börja ge er lite nya inlägg igen : )
Det har hänt lite grejer den här veckan som jag inte har hunnit skriva om, men nu så kommer lite uppdatering om vad som har hänt : )

Lördagen den 27 sep:
Var vi till örebro och åt middag på slottskällarn och sedan var vi på bio och tittade på get smart! Den var jäkligt rolig faktiskt steve carell är fantastiskt rolig vissa stunder och man skrattar så man grinar : )

I onsdags hade magnus tagit ledigt från jobbet och vi skulle åka in till örebro på jobbmässa, men direkt på morgonen kl 7.30 skulle vi till bilprovningen och besikta nisse ^^ Han som besikta bilen tyckte vi hade snygga fälgar det ni ; )
När vi kom hem från besiktningen så hoppade vi i sängen igen och drog oss en stund till :P
Senare körde vi till örebo för mässan och som vi trodde så var den så kass som vi hade tänkt oss! Så vi drog vidare på stan och senare till marieberg. Magnus köpte en ny telefon och jag hittade en skitsnyggt linne/klänning att ha på mig när det vankas fest : D Vädligt skön och mysig dag mitt i veckan...vi är ju inte så vana att se varandra i veckorna så det var skönt.

På torsdagen skulle jag jobba kväll, men strax innan jag skulle jobba så ringer pappa och säger att han ska åka ner till Växjö och hämta en bil som han tror skulle passa mig. Blir skapligt mållös och säger att han får göra som han vill...kunde ju inte följa med och titta direkt : /
Så han och mamma drog ner dit och jag kände mej lite utanför och övergiven eftersom jag skulle stänga själv (ni vet ju hur det gick förra gången ; ) Aja det var bara att ta den smällen och tänka positivt! Det gick faktiskt väldigt bra den här gången och inte en tår föll jag! Så stolt man kan bli va? ; P Mamma och pappa kom hem halv fyra på natten så dom hade väl kört i nästan 13 timmar! Bilen var väl helt okey vi får se vad det blir ; )

I fredags drog jag till fagersta eftersom magnus och jag skulle på fest hos robert och mirre! det blev en väldigt mysig kväll med lite weii spelande och Idol- tittande. Drog senare till Green man där det var gratis entré, men det var väldigt lite folk denna kväll, men det sket jag och mirre i och vi dansade ändå! : )
När vi skulle dra hem så slutade kvällen med ambulans. Det var första gången jag fick vara med om det. Vill inte gå in på detaljer eftersom det kan vara känsligt ämne. Allt gick bra ändå, men jag blev jävligt orolig! Kommer se efter dig nu bara så du vet! Bryr mej om dej och det ska du veta! Massor av kramar! : )

Lördagen mådde jag inte så värst bra var väldigt sliten och kanske för många tequila shots men men roligt måste man ju ha ibland ; ) Blev en enda stor mysdag med magnus och mille ^^

Idag har jag inte mått så bra tankemässigt...känner mej lat, äcklig och ful...ibland måste man ha sådana dagar för då börjar man att försöka ändra det tanke sättet...vi får väl se hur det går...

Hoppas att det var nåt läsvärt i detta inlägg : )
Puss och kram <3

(bilder kommer att komma upp på bilddagboken : )

RSS 2.0