090904

Har blivit så otroligt sugen på att börja plugga, men jag vet inte vad jag skulle vilja plugga till. Och det jag är sugen på att testa kostar ju pengar så klart, vet inte riktigt om jag vill lägga ut så mycket pengar när jag inte är säkert på om det skulle vara roligt. Tack så mycket Julia för att du har satt grillen i huvudet på mig! ;)

 

Later.


Kommentarer
Postat av: ALICE

fin blogg!!

2009-09-04 @ 18:51:50
URL: http://ecilaa.blogg.se/
Postat av: Stina

Hehe;D jag visar sällan helkroppsbild nu:p Hemskt, men det är inte kul. Men jag kan prata om det iallafall och är medveten. och det är väl bra på sitt sätt. så jag kan ta tag i det!:) Viljan finns där, men det är fasen skit jobbigt att hålla igång det. Spec. när sambon är vältränad på sitt sätt.



oh men SUPER!:D tur att jag la ut det på internet då;) så du kunde få tipset!:D Min kompis här har sån hemma. passa super!:D så fick veta det nyligen med att en sån bellman finns:D

2009-09-04 @ 21:43:57
URL: http://schtina.blogg.se/
Postat av: Julia

Här kommer lååång kärleksförklaring till universitetet:



Haha, om jag fick bestämma skulle alla plugga på universitet någon gång i livet! Det än en speciell värld och man växer upp på ett helt annat sätt, man blir bekant med "livet och världen"! Och även fast det är en högre nivå än gymnasiet så finns alla medel där för att man ska lära sig. Och du anar inte hur hääärligt det är att sitta på föreläsningar. Man lyssnar och även om det inte är intressant kan man fixa med sina fiina anteckningar, och under pauserna köper man något gott att äta!



Ja, jag rekommenderar att börja plugga. Det svåraste är ju som sagt att hitta "sin grej", vad man vill göra.



Förresten, va snygga kläder du hade shoppat! :)

Ses på torsdag! :) <3

2009-09-05 @ 10:49:13
URL: http://billylife.blogg.se/
Postat av: Stina

jaa, men visst är det så!!;p grymt jobbigt.. Ja, himla synd att vi inte bor i samma by! Jag har 2 kompisar som också vill träna. men de har små barn, så det är allitd något som kommer ivägen då. INgen som kan passa, eller att pappan inte är hemma osv. lite jobbigt:p Jag kom precis igång med träningen. osså blev jag sjuk. jefla skit.:p

2009-09-05 @ 17:38:59
URL: http://schtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0