problem...

Det verkar vara mycket krångel med blogg.se-appen. Jag kan för tillfället inte lägga upp nå bilder från min telefon och det går inte att kommentera de inlägg som är från telefonen heller. hmmm :/ Har tyvärr ingen dator så det blir endast uppdateringar på telefonen så vi får väl hoppas att det löser sig inom kort! Ha en skön fredagsmyskväll mina läsare! Själv står man på jobbet till kl 22 ikväll! :) Later.

Kommentarer
Postat av: Stina

Nuuuu kan jag kommentera!!!!:D:D:D:D



Aah, det klart det är värt det i längden! Man lägger pengar på sin hälsa, man lägger pengar på att undvika diabetes o allt sån skit som kan komma med fetma.



Aah, men den bilden va jätte fin, och du är ju snart där!:D och sen ska du få kraft till att fortsätta! grattis till ett kgs viktnedgång! as bra! :D vad kör du för träning?:) Såg på biggest loser igår, och då pratade de om att bryta träningsmönstret, för att kroppen blir så van med träningsformen.. att man chockar till den lite:) Lät intressant! och rätt logiskt.. provade boxning nu i veckan, och ska försöka köra det nästa vecka. Sen får vi se vad det ger:D

2012-01-28 @ 08:15:05
URL: http://svanholmstina.blogg.se/
Postat av: Stina

Juste! vad är det i paketet?!!??!:D och vad vill du läsa på uni/högskolan sen då?:D

2012-01-28 @ 08:16:22
URL: http://svanholmstina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0