120201

Åhhh jag har drabbats av förkylning! Jävla skit! Jag som var pågång med allt!
Alltid när jag är förkyld blir man altid sugen på fel saker! Blir såå trött på mig själv! Har 100 % självdiciplin när jag är i totalt fokus, men så ska en förkylning sabba allt...blir så bitter.

Aja det är bara att vänta ut den och hoppas det är en liten förkylning och inte en dunderförkylning.
Ta hand om er!

Later.

Kommentarer
Postat av: sandra

Krya på dig!

2012-02-01 @ 16:24:21
URL: http://sandrasliviord.blogg.se/
Postat av: Stina

Neeeeej! Sånt är ju så jäävla jobbigt!!;/ Jag har ont i mina benhinnor.. men jag försöker inte få det att stoppa mig, samtidigt som jag är rädd att det skall förvärras och göra att man inte kan träna över huvudtaget:S men det är jobbigt när man precis är i fokus och blir avbruten;/ men vi får hoppas på att det bara är en lite snabb förkylning:D



Aah, ne.. det är nog bäst om det känns bra med utbildningen. Annars bli det lite jobbigt:/ Spec. när man tar studielån med.



krya på dig!

2012-02-01 @ 19:30:03
URL: http://svanholmstina.blogg.se/
Postat av: sandra

Sv: det är bara bra med mig!



Hur ser ditt liv ut nu då? Det var ju jätte länge sen vi sågs sist.

2012-02-02 @ 09:33:40
URL: http://sandrasliviord.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: Jag flyttade till örebro hösten 08 och började plugga till förskollärare direkt. Jag kommer att bli klar till sommaren och då går ev flyttlasset ner mot killen i Helsingborg. så nu håller jag på att kollar lite efter lite roliga jobb :)



Vad vill du bli när du blir "stor" då?

2012-02-02 @ 19:27:54
URL: http://sandrasliviord.blogg.se/
Postat av: Julia

Kämpa på gumman! Du är jätteduktig! Visst hade du skrivit sms till mig? Virrpannan Julia har glömt av väldigt mycket sista veckorna :S Men ang. katalog till Örebro universitet.. Studievägledare lite varstans har dem, kanske bibliotek.. Kanske kan jag hitta någon på universitetet? Fast smidigaste är ju att kolla på deras hemsida, det står likadant där :) Vill verkligen träffas snart, vi får se om du och jag får en passande lucka någon gång! Och även fast vi inte ses ofta så tänker jag på dig, och jag följer dig stenhårt här på bloggen! <3

KRAM!

2012-02-03 @ 12:39:34
URL: http://proudlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0